Pomoč pri iskanju

Kupujete ali najemate nepremičnino? Vnesite vaše kriterije v iskalnik nepremičnin in izberite iz naše ponudbe stanovanj, hiš, poslovnih prostorov in zemljišč. V tem trenutku ne najdete nepremičnine, ki bi predstavljala pravo razmerje med vašimi željami in možnostmi? Dovolite nam, da iščemo namesto Vas. Izpolnite vprašalnik, sporočite nam Vaše želje in zahteve, mi pa bomo le te upoštevali pri iskanju in Vas po elektronski pošti ali po telefonu redno obveščali o nepremičninah, ki ustrezajo Vašim kriterijem. Dnevno spremljamo dogajanje na nepremičninskem trgu, imamo nove nepremičnine v prodaji in sodelujemo z drugimi nepremičninskimi agencijami. Prihranite Vaš dragoceni čas. Izognite se pregledovanju spletnih portalov, klicanju ponudnikov nepremičnin in nepopolnim informacijam, zaradi katerih zapravljate čas za oglede nepremičnin, ki ne izpolnjujejo vaših pričakovanj. Naj mi iščemo za Vas!

* Ne najdete ustrezne nepremičnine za vas? Izpolnite vprašalnik in dovolite, da mi iščemo namesto vas. krneki.fw

crta.fw

VSI OGLASI

6 rezultatov. Prikaz strani 1 od 2.
prejšnja
naslednja

crta.fw

DIDOM – oddaja

Oddajate nepremičnino? Prepustite nam oddajo Vaše nepremičnine. Ker bomo potencialnim najemnikom ponudili popolne informacije, strokovno oblikovan oglas ter pogovor z nepremičninskim agentom, ki je nepremičnino videl in je preveril njeno stvarno in pravno stanje, bodo poti z nami na ogled vaše nepremičnine nadaljevali le resni potencialni najemniki. Pomembno je kdo je najemnik Vaše nepremičnine. Nekateri želite družino, drugi poslovneža, tretji par in četrti študente. Pri iskanju najemnika Vaše nepremičnine upoštevamo vse Vaše želje. Dovolite nam, da se mi ukvarjamo z nešteto klici in vprašanji povezanimi z Vašo nepremičnino, Vam pa pripeljemo samo resne stranke na ogled.

DIDOM – prodaja

Prodajate nepremičnino? Prepustite nam prodajo Vaše nepremičnine. Ker bomo potencialnim kupcem ponudili popolne informacije, strokovno oblikovan oglas ter pogovor z nepremičninskim agentom, ki je nepremičnino videl in je preveril njeno stvarno in pravno stanje, bodo poti z nami na ogled vaše nepremičnine nadaljevali le resni potencialni kupci. Dovolite nam, da se mi ukvarjamo z nešteto klici in vprašanji povezanimi z Vašo nepremičnino, Vam pa pripeljemo samo resne stranke na ogled.