OSNOVNI PODATKI PODJETJA

Ime firme: DIDOM, storitve in svetovanje, d.o.o.
Sedež dejavnosti: Kersnikova 5, 1000 Ljubljana
Standardna klasifikacija dejavnosti: L68.310 – Posredništvo v prometu z nepremičninami
Datum vpisa: 03.04.2012
ID za DDV: SI64012417
Matična številka: 6142451000
Poslovni račun: IBAN SI56 6100 0000 5071 022 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)

crta.fw

OPIS PODJETJA

Podjetje Didom d.o.o. je mlado, hitro rastoče podjetje, ki želi dvigniti kakovost storitev nepremičninskega posredovanjaz izkušenim, prijaznim in visoko izobraženim kadrom. Podjetje nudi širok obseg storitev strokovnega svetovanja in pomoči pri prodaji, oddaji, nakupu ali najemu nepremičnine ter pravnih storitev.

V podjetju Didom d.o.o. vedno postavljamo na prvo mesto našo stranko, njene želje in njeno varnost. Za pravne posle skrbi odvetniška pisarna, vsi nepremičninski posredniki imajo licenco  ministrstva za okolje in prostor za posredovanje v prometu z nepremičninami in so vpisani v imenik nepremičninskih posrednikov, nepremičninska agencija Didom d.o.o. pa ima sklenjeno zavarovanje odgovornosti pri zavarovalnici Triglav d.d. v višini 175.000 EUR za posamezen posel oziroma za 350.000 EUR za vse zavarovalne primere v letu.
Naši agenti, ki jih pri delu vodijo poštenost, nepristranskost, strokovnost in spoštovanje dobrih poslovnih običajev, vas bodo spremljali od prve zamisli, preko oblikovanja želja in uravnoteževanja le teh z možnostmi, do nakupa oziroma najema vaše nepremičnine, in vam tako omogočili prijetno izkušnjo in varno poslovanje v prometu z nepremičninami.

VIZIJA podjetja je postati ena najmočnejših, najuglednejših in najbolj zaupanja vrednih nepremičninskih agencij v Ljubljani in bližnji okolici, ki temelji na odličnem kadru in gradi na odnosu s strankami.
POSLANSTVO nepremičninske agencije Didom d.o.o. je na enem mestu ponuditi celotno storitev v prometu z nepremičninami.
CILJ je dvigniti nivo kakovosti storitev nepremičninskega posredovanja.

crta.fw

VAŠA POSREDNICA

TINA OSOLNIK, univ. dipl. pravnica, nepremičninska posrednica
Po končanem študiju na Pravni fakulteti v Mariboru sem se odločila za nadaljevanje študija na magistrskem programu managementa na Fakulteti za organizacijske vede v Kranju, hkrati pa sem se zaposlila v Odvetniški pisarni na delovnem mestu odvetniški pripravnik. Kot zelo aktivna oseba, ki ne mara sedečega dela med štirimi stenami in ki je ne motivira fiksno plačilo, sem si v času porodniškega dopusta postavila vprašanje kakšno delo želim opravljati. Po tehtnem premisleku o svoji karierni prihodnosti sem ugotovila, da želim opravljati terensko delo, pri katerem bo zaslužek odvisen od učinkovitosti in uspešnosti mojega dela, pri katerem bom imela veliko stika z ljudmi in pri katerem bom lahko uporabila vse svoje pravno znanje in organizacijske sposobnosti. Če k temu prištejemo še moje zanimanje za nepremičninski trg, je bil odgovor na dlani, delo nepremičninske posrednice je idealno zame.
S timom, s katerim sodelujem, si dnevno izmenjamo informacije, izkušnje in predloge, pregledamo nove priložnosti in tako povečujemo možnosti za sklepanje poslov.
Kot ambiciozna oseba polna idej za razvoj podjetja ter željna samostojnosti in neodvisnosti se v prihodnosti vidim v vlogi podjetnice, ki z jasnovizijo uspešno vodi eno najboljših in najuspešnejših podjetij v Sloveniji. V prostem času se veliko ukvarjam s športom, rada potujem po svetu, sicer pa najraje preživljam čas s svojo družino.

crta.fw

KARIERA IN ZAPOSLITEV

Nepremičninski agenti Didom d.o.o. smo skrbno izbrana ekipa posameznikov z ustrezno izobrazbo, licenco za posredovanje v prometu z nepremičninami, s konkurenčnimi znanji in kompetencami. Vsi imamo radi dinamično delo in delo z ljudmi. Smo polni idej kako izboljšati procese dela. Na vsakem koraku iščemo nove poti in prepoznavamo nove priložnosti. Nova znanja in izkušnje prenašamo na sodelavce in jih uspešno implementiramo v poslovanje. Vsi smo usmerjeni k doseganju in preseganju ciljev podjetja in lastno zastavljenih ciljev. V sodelovanju delamo za isti cilj, ki je naši stranki zagotoviti najvišji nivo kakovosti obravnave in storitev.

Ste komunikativni, samoiniciativni ter vas veselita delo na terenu in delo z ljudmi? Ste iz področja Ljubljane, imate licenco za posredovanje v prometu z nepremičninami, vozniški izpit in lasten prevoz? Se prepoznate v zgornjem opisu in menite, da bi se uspešno vključili v tim nepremičninskih posrednikov Didom d.o.o.? Če je tako, vas vabimo, da nam pošljete motivacijsko pismo in življenjepis in spoznali se bomo na informativnem razgovoru.