Lokacija: Strunjan

Parcela: skupaj 8290m2, od tega je 2570m2 oljčnika in 5720m2 gozdnega zemljišča

Dodaten opis: Dostop z avtomobilom do parcele. Oljke so stare okoli 14 let. Pogled na morje (vidi se Tržaški zaliv in ob lepem vremenu Alpe). Parcela je v večih terasah in hribu.

Zemljiška knjiga: urejena, brez obremenitev. Solastnik RS (1/4)- se ne zanimajo za parcelo (sami urejate vse na parceli).

Pogoji nakupa: Prodajalčev pogoj v primeru nakupa je, da se 4% provizija razdeli med kupca in prodajalca in kupec plača v primeru nakupa nepremičninski agenciji provizijo v višini 2% + ddv od nakupne vrednosti nepremičnine.

Vabljeni na ogled!

crta.fw

6 rezultatov.

crta.fw

Prodaja

Prodajate nepremičnino? Prepustite nam prodajo Vaše nepremičnine. Ker bomo potencialnim kupcem ponudili popolne informacije, strokovno oblikovan oglas ter pogovor z nepremičninskim agentom, ki je nepremičnino videl in je preveril njeno stvarno in pravno stanje, bodo poti z nami na ogled vaše nepremičnine nadaljevali le resni potencialni kupci. Dovolite nam, da se mi ukvarjamo z nešteto klici in vprašanji povezanimi z Vašo nepremičnino, Vam pa pripeljemo samo resne stranke na ogled.

  Prodaja: 150.000€
  POKLIČITE POSREDNICO:

  Tina Osolnik,
  nepremičninska posrednica


  GSM: +386 40 334 016
  e-pošta: tina@didom.si
  STRUNJAN, oljčni nasad, ,
  Opis nepremičnine: 8.290 m2, nezazidljiva, prodamo. Cena: 150.000,00 EUR