Na odlični lokaciji pod Golovcem, v mirni in urejeni soseski se nahaja prijetna hiša za delovno aktivne ali družine. Ob gozdičku (zeleni pas kjer ni dovoljena nadaljna gradnja), kjer so prvi sosedje srne, pa vendar tik ob centru Ljubljane, prodamo novejšo luksuzno hišo z veliko teraso, kjer si boste lahko v njenem udobju po napornem dnevu spočili.

Lokacija: nasproti gradu Kodeljevo

Hiša se lepo skriva v zeleni okolici in zato na dvorišče ni neposrednega pogleda z ulice. Nahaja se na veliki parceli velikosti 546m2 in ima skupne površine cca. 306 m2. Od tega je uporabne površine stanovanja 179 m2, kar obsega stanovanjske površine.

V drugem nadstropju se nahajajo 3 sobe (spalnica s kopalnico z masažnim tušom) in vhodno garderobno omaro), ter dve otroški sobi (8,6 m2 in 13,5 m2) s svojo kopalnico in izhodom na svojo teraso (18 m2).

V prvem nadstropju se nahaja dnevna soba, kuhinja z jedilnico z praktično shrambo, pisarna in wc za goste. Iz osrednjega prostora se stopi na veliko pokrito teraso (51,7 m2), ki ima pogled na gozd poleg hiše.

V pritličju se nahajajo klet, garaža za dva avtomobila velikosti 48,10m2, shramba.

V hiši ne manjka sodobna tehnična oprema, po celotni hiši je napeljan alarmni sistem, pametna napeljeva, hiša ima vgrajeno talno gretje in ogrevan dovoz do hiše. Tu so zagotovljena še tri zunanja parkirna mesta. V sobah se nahajajo klime, ki vas ob vročih dneh ohladijo.

Na eni strani hiše se nahaja raven vrt na katerem se po želji naredi bazen, otroško igrišče, ali pa se pusti urejena zelenica kot je sedaj.

Hiša se prodaja kompletno opremljena in pripravljena za selitev po dogovoru.

Ogrevanje: mestni plin

Zemljiška knjiga: urejena

Lokacija je zaradi bližine sprehajalnih poti, kolesarskih stez in gozda očarala vse željne rekreacije, kot tudi navdušene rekreativne in vrhunske športnike. Vsa infarstruktura je v bližini, trgovine, avtobus,… Do centra mesta je 5 minut, do BTCja 5 minut, do obvoznice 5 minut.

Hiša na mirni lokaciji, kjer se zbudiš ob vonju gozda in petja ptic, bo s svojo eleganco in udobjem očarala predvsem delovno aktivne in družine, ki si želijo udobja in miru po napornem delovniku.

Pogoji nakupa: Prodajalčev pogoj v primeru nakupa je, da se 4% provizija razdeli med kupca in prodajalca in kupec plača v primeru nakupa nepremičninski agenciji provizijo v višini 2% + ddv od nakupne vrednosti nepremičnine.

Vabljeni na ogled!

crta.fw

6 rezultatov.

crta.fw

Prodaja

Prodajate nepremičnino? Prepustite nam prodajo Vaše nepremičnine. Ker bomo potencialnim kupcem ponudili popolne informacije, strokovno oblikovan oglas ter pogovor z nepremičninskim agentom, ki je nepremičnino videl in je preveril njeno stvarno in pravno stanje, bodo poti z nami na ogled vaše nepremičnine nadaljevali le resni potencialni kupci. Dovolite nam, da se mi ukvarjamo z nešteto klici in vprašanji povezanimi z Vašo nepremičnino, Vam pa pripeljemo samo resne stranke na ogled.

  Prodaja: 660.000€
  POKLIČITE POSREDNICO:

  Tina Osolnik,
  nepremičninska posrednica


  GSM: +386 40 336 016
  e-pošta: tina@didom.si
  Ljubljana, Samostojna hiša, 306m2
  Opis nepremičnine: 306 m2, samostojna, zgrajena l. 2005, 546 m2 zemljišča, prodamo. Cena: 660.000,00 EUR