Lokacija: Klopce, Vinje, Dol pri Ljubljani

Hiša: letnik 1983, 3 nadstropja

Razporeditev: glavni vhod je iz terase pri strani hiše, kamor se vstopi na hodnik, ki vodi v dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico z balkonom, spalnico, kopalnico in wcjem. Po stopnicah navzgor se nahaja se ena kuhinja z jedilnico, dve spalnici (izhod na balkon), shramba, kopalnica in dodatna soba. V kleti hiše se nahaja garaža, drvarnica kurilnica in dodatna kmečka soba. Vse skupaj znaša cca. 204m2.

Okoli hiše se nahaja vrt, dvorišče z nadstreškom in še dodatna manjša hišica (kot shramba). Parcela je velika 648m2, od tega je 216m2 pozidane

Hiša je priključena na vodovod in elektriko, ter ima lastno greznico.

Obnova:

- streha 2004

- fasada: 1997

Oprema: opremljeno oz. po dogovoru

Ogrevanje: peč

Parkirno mesto: pred hišo pod nadstreškom in v garaži

Prosto za selitev: takoj

Zemljiška knjiga: urejena, brez bremen

Pogoji nakupa: Prodajalčev pogoj v primeru nakupa je, da se 4% provizija razdeli med kupca in prodajalca in kupec plača v primeru nakupa nepremičninski agenciji provizijo v višini 2% + ddv od nakupne vrednosti nepremičnine.

Vabljeni na ogled!

crta.fw

13 rezultatov.

crta.fw

Prodaja

Prodajate nepremičnino? Prepustite nam prodajo Vaše nepremičnine. Ker bomo potencialnim kupcem ponudili popolne informacije, strokovno oblikovan oglas ter pogovor z nepremičninskim agentom, ki je nepremičnino videl in je preveril njeno stvarno in pravno stanje, bodo poti z nami na ogled vaše nepremičnine nadaljevali le resni potencialni kupci. Dovolite nam, da se mi ukvarjamo z nešteto klici in vprašanji povezanimi z Vašo nepremičnino, Vam pa pripeljemo samo resne stranke na ogled.

  Prodaja: 199.000€
  POKLIČITE POSREDNICO:

  Tina Osolnik,
  nepremičninska posrednica


  GSM: +386 40 334 016
  e-pošta: tina@didom.si
  Dol pri Ljubljani, Vinje, Samostojna hiša, 204 m2
  Opis nepremičnine: 204 m2, samostojna, zgrajena l. 1983, K+P+1, prodamo. Cena: cca 199.000,00 EUR